Varatuomari
Marjo Kiukkonen
Etusivu
Näkemiin
Historia
Asiakkuudesta:
Julkisesti huomattua
Kuva-albumi
Etiikka

Ajankohtaista

Yli 50 vuotta palvelua Hyvinkäällä

Toimistollamme on ikää jo yli 50 vuotta!

Tarina alkoi 1966, kun varatuomari Keijo K. Kiukkonen aloitti asianajotoiminnan Hyvinkällä. Toimiston osoite oli tuolloin Hämeenkatu 67. Vuosien varrella ehdittiin muuttaa useampaan kertaan eri osoitteisiin Hämeenkadulla ja Uudenmaankadulla.

Keijo K. Kiukkonen (1924 - 1983)


Asianajaja Jukka Varviala on kuvannut Keijo K. Kiukkosta elävästi:

"...sen osaston odotustiloissa oli kuitenkin elämän - oikeuselämän maku - siellä tapasin myös erään monista Kullervoista, Keijo Kullervon, Kullervo Keijon, Untamon suvun tuhoajan, luki raporttia ja oli asianajajan näköinen mies kerta kaikkiaan. Millainenko on asianajajan näköinen mies?
Sellainen, jonka olemuksesta kuvastuu viehtymys asiakkaan asiaan, ei siihen, että saa useamman kuin viisi pölynimuria myydyksi sadepäivänä.
Jotakin mussuttavaa suunliikkeissä, harvakseltaan putoilevia ja lyhyitä virkkeitä jos jotakin oli sanoakseen. Ruskeat viikset, ruskeathan ne olivat, enempää en miehestä tiedä, mitä hänen geeneistä oli siirtynyt hallitsevina tyttärelleen? Kullervo Kalervon poika, Marjo Kullervon tytär."

Sukupolvi vaihtui

Sukupolven vaihdos alkoi olla edessä 1970-luvun lopulla, Vuonna 1976 Keijo K. Kiukkosen avustavaksi lakimieheksi tuli hänen tyttärensä, vasta valmistunut oikeustieteen kandidaatti Marjo Kiukkonen.

Marjo Kiukkonen otti yksin vastuun toimistosta 1979, kun Keijo K. siirtyi eläkkeelle. Toimiston nimi oli pari vuotta tämän jälkeen Varatuomari Keijo K. Kiukkonen Asianajotoimisto omistaja Marjo Kiukkonen.
Nykyinen toiminimi otettiin käyttöön 1982. Riihimäenkatu 20:n toimitiloihin muutettiin 1987.

Powered by